Arkiv

Desember 2018

8. desember
Julebord og -konsert – Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm
Trondheim bluesklubb inviterer til Julebord på Krambua i forkant av konserten.

Januar 2019

19. januar
Jan Arild Sørnes
Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord- Norge Troms. I den senere tid har langt flere i hele Norge fått ørene opp for den soulige raspete blues stemmen fra Finnmark og vi er skikkelig spente på den nye plata som kommer på nyåret.

 

Februar 2019

2. februar
Buicken
Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet.
Lars Saabye Christensen – Amund Maarud – Mathias Eick – Tom Stalsberg

 

Mars 2019

2. mars
Bjørn Berge Electric Band
Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.

9. mars
Bill Kirchen
Kirchen er en eminent gitarist som først ble kjent som medlem av gruppa Commander Cody and his lost planet airmen 1969-76. Senere har han bla. spilt gitar for Nick Lowe, Elvis Costello, Link Wray og Gene Vincent. På grunn av sitt eminente gitarspill har Guitar Player Magazine kalt Kirchen for The Titan of Telecaster.

11. mars
Årsmøte i Trondheim Bluesklubb

April 2019

6. april
Trondheim Bluesklubb presenterer TORA – support HEGE ANITA
15.februar 2019 slapp TORA sitt første fulle album, og i den forbindelse legger bandet ut på sin første release-turnè.
Bandet TORA har sine røtter fra Flatanger og frontes av gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård. Dahle Aagård har gjort seg bemerket i alle kriker og kroker med sin unike energi, tilstedeværelse og lekende musikalitet.

Support med Hege Anita Skjærvik og band. Et kjent navn i Trøndersk musikkliv, men et helt nytt bekjentskap for oss på bluesklubben. Hege Anita er inspirert av både jazz, blues og soul, og ga ut debutalbumet ‘Hege’ i 2017. Nå skriver hun og spiller inn album nummer to, som er planlagt utgitt i 2019. Flott formidlingsevne og god-ordene kommer tett som hagl fra folk som har hørt Hege Anita live. Hygelig for Trondheim Bluesklubb å presentere nye navn. Dørene åpner 20.30. Hege Anita kl. 21.00, Tora kl. 21.40

Copyright © 2020 | Audioman by Catch Themes
Scroll Up