Arkiv

Desember 2018

8. desember
Julebord og -konsert – Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm
Trondheim bluesklubb inviterer til Julebord på Krambua i forkant av konserten.

Januar 2019

19. januar
Jan Arild Sørnes
Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord- Norge Troms. I den senere tid har langt flere i hele Norge fått ørene opp for den soulige raspete blues stemmen fra Finnmark og vi er skikkelig spente på den nye plata som kommer på nyåret.

Februar 2019

2. februar
Buicken
Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues og jazz i bagasjerommet.
Lars Saabye Christensen – Amund Maarud – Mathias Eick – Tom Stalsberg

Mars 2019

2. mars
Bjørn Berge Electric Band
Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.

9. mars
Bill Kirchen
Kirchen er en eminent gitarist som først ble kjent som medlem av gruppa Commander Cody and his lost planet airmen 1969-76. Senere har han bla. spilt gitar for Nick Lowe, Elvis Costello, Link Wray og Gene Vincent. På grunn av sitt eminente gitarspill har Guitar Player Magazine kalt Kirchen for The Titan of Telecaster.

11. mars
Årsmøte i Trondheim Bluesklubb

April 2019

6. april
Trondheim Bluesklubb presenterer TORA – support HEGE ANITA
15.februar 2019 slapp TORA sitt første fulle album, og i den forbindelse legger bandet ut på sin første release-turnè.
Bandet TORA har sine røtter fra Flatanger og frontes av gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård. Dahle Aagård har gjort seg bemerket i alle kriker og kroker med sin unike energi, tilstedeværelse og lekende musikalitet.

Support med Hege Anita Skjærvik og band. Et kjent navn i Trøndersk musikkliv, men et helt nytt bekjentskap for oss på bluesklubben. Hege Anita er inspirert av både jazz, blues og soul, og ga ut debutalbumet ‘Hege’ i 2017. Nå skriver hun og spiller inn album nummer to, som er planlagt utgitt i 2019. Flott formidlingsevne og god-ordene kommer tett som hagl fra folk som har hørt Hege Anita live. Hygelig for Trondheim Bluesklubb å presentere nye navn. Dørene åpner 20.30. Hege Anita kl. 21.00, Tora kl. 21.40

Januar 2020

11. Januar inviterer Trondheim Bluesklubb til konsert med Chris Cain på Hjorten Scene.

Noen bare har det, og Chris Cain er en av dem. Vi tar i bruk store ord, men for en fantastisk bluesartist Chris Cain er. Han spiller skjorta av de fleste, og leverer et rotekte bluesshow i tradisjonene etter B.B King og Albert King. Gitarferdigheter helt utenom det vanlige, stemmeprakt og et usedvanlig tight og samspilt band gjør konsertene til den reneste høytidsstund. Det er sagt at Carlos Santana snakker gjennom sin gitar. Vel, Chris Cain fører hele samtaler gjennom sin.

Chris lærte seg å spille som 8-åring og før fylte 18 var hans profesjonelle karriere i gang. Han studerte musikk på San Jose City College og underviste samtidig selv i jazz og improvisasjon på flere musikkskoler. Kombinasjonen av hans bluesoppvekst og hans jazz-studier har bidratt til å skape hans helt egne og unike måte å spille gitar på, verdensklasse. Hans dype bluesstemme og delikate fraseringer på gitaren gjør rett og slett hans opptredener til noe helt spesielt.

Joe Bonamassa sier dette om Chris: One of my favorite, and criminally underrated blues players of all time. My name is Cain!! Chris has influenced me for as long as I owned a guitar. Tone, and magic phrasing. Killer voice and songs to boot.
Bluesartisten Kate Moss har følgende å si. Chris Cain is one the most dynamic artists I’ve ever seen live. His energy and attack are second to none, and on top of that his vocals are amazing.

Dette er noe vi gleder oss veldig til. Å få presentere en slik artist på vår egen klubbscene er noe helt spesielt, og det minner om de gamle stormakts-dagene til bluesklubben. Med medlemmenes hjelp skal vi jaggu meg lage en kveld for historiebøkene.

Lørdag 11. januar. Konsertstart klokken 21.00 – Dørene åpnes klokken 20.30

Ættermiddagsblues på Krambua

4. Januar: Dr. Bekken Trio og Jolly Jumper

På scenen har vi ingen ringere enn Dr. Bekken Trio. Bandet byr på herlig boogie woogie og pianoblues fra New Orleans og Chicago. Det er ingen bedre i Norge enn disse på akkurat dette.
Foruten Dr. Bekken på piano og vokal består denne fantastiske trioen av Bøheringen Mattis Kleppen på bass og Dag Kittilsen fra Gvarv på trommer. I tillegg tar de med seg Kjell Inge Brovoll aka Jolly Jumper. Perfekt musikk for god stemning en lørdag ettermiddag.

11. Januar: Vegar Bollandsås & Nasa Company

Vegar og bandet har enorm spilleglede, det blir trøkk og spenning. Gamle klassikere blir det, vi spoler tilbake Robert. Johnson litt til.. og går frem til i dag.
Verdenpremiere blir det også.

Bandet består av evighetens trollmen:
Johannes K. Breivik-gitarer
Johannes r.Kuvås – bass
Øyvind Leite – trommer
Morten Knaplund -orgel
Vegar Bollandsås-vok/gitar

18. Januar: The Impossible Green

Trondheimsbasert band med ambisjoner om å gjøre noe nytt med americanasjangeren. Vi er inspirert av artister som The Band, Elvis Costello og The Who, både som låtskrivere, liveartister og plateartister. Vi legger mye innsats i å skrive låter med sterke melodier og gode, ærlige tekster. Vi prøver å bruke det fulle potensialet i vår tradisjonelle besetning når vi arrangerer låtene, slik at disse skal bli underholdende for lytteren.

25 Januar: Bjørn Saksgård & DNB

Det er mer enn 20 år siden dette bandet startet, et par år før tusenårsskiftet, da un- der navnet Bjørn Saksgård & the Joyscouts. Det har vært morsomme år, med spilling på klubber, festivaler og “på lok- kalet”! Det er m.a.o. en gjeng drevne karer, dette. Og beset- ningen er den samme som i starten
Bjørn Saksgård & DNB (BS&DNB) startet som et relativt tradisjonelt norsk bluesrockband, men utviklet snart helt eget uttrykk, mye med norsk tekst (Rugeldalsdialekt fra Røros).


Februar 2020

Knut Reiersrud Band er en unik samling av Norges fremste og hardest arbeidende rytme- og toneleverandører. Keyboardist David Wallumrød, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye er rett og slett en Royal samling fra norsk musikklivs øverste sjikt. Sjefen sjøl er å regne som en bauta i norsk musikkliv og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mange musikkformer. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister. Det som imidlertid gjør Reiersrud helt unik er hans evne til alltid å være relevant og overraskende nyskapende.
Vi har hatt jevnlige besøk av Knut og bandet å har vel fortsatt til gode å oppleve en konsert som har vært noe annet enn fantastisk bra. De leverer altså så bra hver eneste gang at det egentlig ikke skulle være mulig.

Fredag 14. februar. Konsertstart klokken 21.00 – Dørene åpnes klokken 20.30

Ættermiddagsblues på Krambua

1. Februar: Nidaros Blueskompani

8. Februar: Greedy Fingers

15: Berit & the Blue Cats

22: Februar: Maldito

29: Februar: The Boogiemen Inc

Copyright © 2020 | Audioman by Catch Themes
Scroll Up