Body & Soul

Body & Soul ble bygd på tuftene av Trondhjems Bluesforening tidlig på 80-tallet, og ble raskt et fast inventar i den nystartede Trondheim Bluesklubb. Repertoaret var sterkt rhythm’n blues-basert med solide innslag av soul, i tillegg til mer tradisjonell elektrisk blues.
Den aller første utgaven av B&S besto av Nils Ivar Damm (piano/vokal), Helge Basmo (gitar), Per Eggen (trommer), Bjarne Bårdstu (bass) og blåsetrioen Rolf Isaksen (altsaks), Terje Espeland (tenorsaks) og Bjørn Rasmussen (trompet). Etter hvert kom Arne Paust inn på trommer, og i tillegg var de to vokalistene Ann-Jo Klungervik og Ellen Klemp med i hver sin periode.
Body & Soul sørget for het og svett stemning på bluesscener rundt i hele Midt-Norge, og gjorde også en del jobber rundt omkring på Østlandet. Det desiderte høydepunktet her var en kjempekonsert på sagnomsuste Club 7 i 1983.

Dagens Body & Soul består tilnærmet av originalbesetningen, men nå er det Tobby Johansen som trommer og Knut Arne Rangøy som trompeterer. Ellen Klemp er også tilbake i bandet. Bandet spilte under Blues in Hell 2011 og høstet gode kritiker. Body & Soul har nå vært i studio og spilt inn demo- cd som vil være klar i midten av oktober.

Velkommen til en bluesy opplevelse med fullt trøkk, saftige blåseriff og høy trivselsfaktor. Body & Soul er styrkemedisin for både kropp og sjel!

Band:

Ellen Klemp (vokal)
Nils Ivar Damm (piano/vokal)
Helge Basmo (gitar/vokal)
Bjarne Bårdstu (bass/vokal)
Tobby Johansen (trommer)
Rolf Isaksen (sakser)
Terje Espeland (saks)
Knut Arne Rangøy (trompet)

Bookingkontakt : Ellen Klemp, ellenkj@c2i.net, tlf +47 99 47 22 10

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.