Jack Bruce

Sammen Eric Clapton og Ginger Baker startet Jack Bruce, The Cream i 1966. Bandet ble et av verdens mest populære rockeband med låter som “Sunshine Of Your Love”, og banet vei med sin stil bla. for band som Led Zeppelin. 14. oktober kommer en av musikkhistoriens viktigste bassister til Byscenen.

Bruce er en skotsk musiker og låtskriver, og han er meget anerkjent for sitt musikalske arbeid og deltagelse i flere velkjente band og ensembler. Han blir ofte referert til som en “world class pioneer” på sitt instrument, og en mann med en helt særegen stemme. Jack Bruce har komponert noen av de største rockesangene gjennom tidene og er av britisk presse omtalt som en av verdens viktigste bassister (selv om han på eget sitat regner Johann Sebastian Bach som tidenes bassist!).

Konsertene Jack Bruce holder rundt i verden får fortsatt strålende kritikker, og når Jack Bruce kommer til Byscenen med et stjernelag av musikere, er vi sikre på at dere kan forvente en stor opplevelse. Det er definitivt ingen treig pensjonist som står på scenen!

 

Billetter finner du på billettservice.

Dette er en samarbeidskonsert med Trondheim Live

Pris : Medlemmer : 350,- + avg. Ikke medlemmer 390,- + avg.

I bandet:
Jack Bruce, vocals, bass, keyboards
Tony Remy, guitar
Frank Tontoh, drums
Paddy Milner, keyboards
Nick Cohen, bass
Winston Rollins, trombone
Paul Newton, trumpet
Derek Nash, saxophone

Les mer på artistens hjemmeside: http://www.jackbruce.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.