Jan Arild Sørnes

Jan Arild Sørnes

JAN ARILD SØRNES 2018- 50 år og 35 år på veien

Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord- Norge Troms. I den senere tid har langt flere i hele Norge fått ørene opp for den soulige raspete blues stemmen fra Finnmark og vi er skikkelig spente på den nye plata som kommer på nyåret.

Jan Arild har på mange måte gått litt under radaren til det store publikum for dette er egentlig veldig bra musikk fremført av en sjelfull og god artist sammen et sjeldent bra band. For tenk allerede i 2008 fikk han 9 av 10 poeng i Blues News for sin utgivelse Twist så egentlig har han vært her hele tiden. Da er det bare riktig at Trondheim Bluesklubb gir han litt tid i Rampelyset.

Han har gjort låter som Kave rundt, sammen med Vidar Busk og Ta Mæ Med sammen Åge Aleksandersens gitarist Gunnar Pedersen. Den siste låta Gje mæ en dobbel whisky fikk på en og en halv uke 20 000 videovisninger og etter 1 mnd 50 000 visninger på facebook.
Dette er noen av låtene på̊ den nye utgivelsen til Jan Arild Sørnes som kommer i 2019.

Store ord, men Jan Arild er som å høre Delbert McClinton på Norsk. I tillegg til Jan Arild stiller dette laget på scenen. Føler meg derfor trygg på at det blir en aldeles strålende oppstart på vintersesongen for Trondheim Bluesklubb.

Olle Nyberg – hammondorgel og piano,
Fra Sollerøn i Sverige, en av Sveriges mest brukte pianister innen blues og soul spilt med b.l.a Delillos, Ulf Lundell, Bjørn Afzelius,Michael Wiehe, Sven Ingvars, Andrew Strong, Dr Hook b.l.a. Rt fyrverkeri av en pianist!!!

Axel Arnesen – el gitarer
Bosatt i Oslo er ekte Drammenser. Har spilt med b.l.a Jørn Hoel, Street Legal, JAZ band. Har vært Sørnes sin faste gitarist siden 1996 både på utgivelser og live.

Sigbjørn Thomassen – el gitarer
Sigbjørn Thomassen er en 26 år gammel gitarist fra Alta men bosatt i Oslo. Han er utdannet ved musikkonservatoriet i Tromsø og har de siste årene vært en markant musiker over hele Nord-Norge. Sigbjørn har bakgrunn fra band innenfor en rekke ulike sjangre,.

Finn Håkon Borgi – trommer og perkusjon
«Utflytta setesdøl som har bodd i Oslo siden starten på 2000-tallet. Har jobbet med flere norske og utenlandske artister og band innen roots-, country- og blues-sjangeren.

Lasse Weeden- bassgitar.
Lasse Weeden har jobbet mye som frilansmusiker innen flere genre i ulike sammenhenger – fra Los Angeles, CA, til venues rundt i Europa. Han har gjort flere TV-opptredener (blant annet med Rihanna) Nico D, Karpe Diem, , Paperboys, Marius Müller, Bendik Hofset, Noora Noor, Alicia Keys, Admiral P, Angelina Jordan, og med mange flere. Han spilte nesten to år fast i bandet Bigbang og gav ut albumet «Too Much Yang» som solgte til gull på tre dager.

 

Copyright © 2020 | Audioman by Catch Themes
Scroll Up